Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är priset för att skriva


Orden

När mina ord tar slut
Kan du vara där för mig?
Kan du slänga mitt glashjärta
I väggen
Och stampa på det
Så att orden i mitt hjärta hittar mig?
Kan du förstöra allt som vi är för min skull
Förstöra allt för att jag ska kunna skriva
Stäng dina ögon och sätt kniven i mitt hjärta

Sätt mig fri




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-27 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro