Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig som jag är

Ser ni mig?
jag hoppas det...
alla vill vi bli sedda,
men sedda som vi är
inte som andra önskar se oss...
jag vet det är komplicerat,
men för att göra det enkelt...
se mig som jag är!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-27 10:19



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En högst rimlig önskan,
som man önskar att alla
skulle se sina medmänniskor -
utan förutfattade meningar
och önskningar att förändra.
Mycket bra text.
2016-09-30

  Den lilla tänkande
svårt ju :/
alla har vi någon form av önsketänk
om saker och personer
2016-09-30

    ej medlem längre
En mänsklig önskan - oh så viktig!
2016-09-28

  Marita Ohlquist VIP
"se mig som jag är"

stark och bra formulering.
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP