Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tillhöra två världar


Sanningen

Ni tror att ni vet allt
Nej nej nej
Ni har ingen aning
Om hur svårt det är
Att vara fast mellan två världar
Ingen vill ha dig
Du är inte det ena eller det andra
Så fort jag öppnar munnen för att säga annat
Blir jag nerslagen
Håll tyst håll tyst håll tyst
Säg inte sanningen
Är ni rädda eller?
Rädda för den oundvikliga sanningen
För den kommer att hitta er
Kanske inte idag
Men någon dag
I något liv, någon framtid




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-27 13:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sanningen ska alltid proklameras och segra.
2016-09-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
När sanningen blir berättad får många nyanser av misstanke, det berör på berättarens sociala status. m.f.
Samma sak för att bli författare man måste ha en face Book aktivitet. Där är aktiva populära poeter. Som talar diverse sanningar.
Vill tala om det. eller tillägna lite lögners sötma gift men att veta sanningen endast kommer att lysa just passerat, då den åberopas av de rättfärdiga och där är sanningen naken.

2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

scarletaro