Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärgårdsritt med änglatoner


Mjukt o sinnrikt red du mig

Utanför , skärgårdsmiljö , inuti spreds
sig de mest melodiska änglatoner

Stunden doftade ren lust och mycket
kärlek , när vi smälte samman i en ljuv
vers




Fri vers av Vågparet
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-27 14:02



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Lyriskt njutvackert skrivet!
2016-09-28

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-09-27

    Dan Myrbeck
På ren svenska:

Sounds really nice!
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet