Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min själ kan skrika sig hes, men du hör ändå ingenting...


Bara ett öppet hjärta hör själen viska

 

Jag saknar dig,

saknar dig mer än någon

saknar dig mer än allt

jag saknar DIG 

 

Känslan äter sig

så stor och stark, växer i sinnet

och formar sig efter 

mitt inre

 

ty jag saknar dig...

 

Själen min trodde,

i djupet innerligt kände 

att just du, DU var min frände

min frände bland själar

 

Men livet ville annat,

ämnade ej oss, bara andra

för varandra,

då livet inte ville dig

med mig, inte mig hos dig

inte dig i mig, inte du och jag

nej, livet ville inte OSS

ville inte låta oss

vara

 

 

(Vi var underbara, det var VI

tillsammans, samman så nära,

trodde mig vara Din kära

och det är nog DET jag saknar

mest av allt)

 

 

Jag saknar dig...

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 717 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-29 01:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgen griper mitt bröst, mitt hjärta i dessa rader.
Känner som dig, känner dig, känner mig i dessa dina ord..

Tack
2016-10-08

  Lars Hedlin
Känns verkligen inom och berör på djupet..kram
2016-10-06

  aol
Så sorgesamt vackert skaldat
2016-10-02

  Fem hjärtan VIP
Sorgen griper tag och berör mitt hjärta djupt..!
2016-09-29

  Nils-Robert
Så stark dikt om saknad. Starkt berörande. Sorgen tränger igenom i varje rad.
2016-09-29

  Zandor
Några gånger, har jag fått för mig, ...att "det var inte menat att det skulle bli så" . Lite konstigt kanske!?
2016-09-29

  M:tin
Väldigt berörande om kärlek mellan två själar/fränder!!!!!!
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP