Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det finns alltid ett ljus därframme för den som inte ger upp...


Som Livet...


Det känns liksom bortflyende och över
Som sommaren
Det känns sådär tomt på något sätt
Som hösten
Det känns väldigt kallt och mörkt
Som vintern
Men det finns alltid ett hopp och en dröm

I en längtan

Till våren...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 314 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-09-28 15:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
"Min längtan till våren är du" en text jag skrivit med melodi med melankoliska tongångar... Du inspirerar mig skriva en till sång om längtan till vår! Bra skrivet och jag hoppas du har en inre sol eller en sol inne!
2016-09-28

  Åsa Njunjes
Fint om själslig närvaro i årstidens rytm.
2016-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Stor igenkänningsfaktor här!
Bra skrivet.
2016-09-28

  Maria Sundelin VIP
Bra årsbeskrivning
Kramar
2016-09-28

    ej medlem längre
Dina ord lägger sig som en varm trygghet och ett löfte runt hjärtat.
2016-09-28

  Zandor
en lång väntan således...
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT