Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE*Love; Omättlig Magerhet


Tusen sms senare. Miljoner. Kvadruppelt sjärnstopps antal. Senare. 

Hungern hägrar som en pistol vid munnen. Kaboom. Utan minsta utrop av rädsla. Ångesten har ätit upp tungan, stämbanden, lungorna. Atlaskotan vilar på svanskotan. 

Jag förföljer. Jagar. Ansträngt på tiotals mils avstånd.
En rörelse i känslan av.
Eller för.
Eller på.
Eller i.

Vet knappt vad som triggar mig längre. Tystnaden.
Eller om.




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-28 20:39



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
en outhärdlig väntan... längtan.
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita