Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värld.

Flickan Sitter och tänker

Vad är det som pågår i denna värld?

Hur kan människan vara så hemsk.

Stackars små barn

gråtandes

ropandes

efter mänsklighetens ömhet

Finns den?




Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 270 gånger
Publicerad 2004-09-22 17:43



Bookmark and Share


  Manal
Det finns å mkt som händer i denna värld,mkt sorgligt
2004-10-06

    Nomiz
...jag oxå ibland....bra skrivet
2004-09-22
  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli