Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE*Love; Svindlande Jordnära


Tar omvägar. Förbi mig själv. Pölen med skit på trottoaren. Drit. 

När mig på omsagor. Skullen. Borden. Kansken. Förmodligen. Så.

Snaggat vid 18. Rakat vid 25. Det rosa vilda runt 30. Det svallande blonda då vi möttes. Det är allt som alltid fattats. Huvudsakligen.

Jag vägrar detta, att varje dag är mera bortåt än närmre. Och frågan jag aldrig ställer; Är jag rädd för döden?




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-28 21:07



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
perspektiv... när man kommit in i stagnationen, någonstans där, över mitten av livslinjen...
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita