Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nazism by proxy

Schäfer på elektronisk lina
lägerledaren han hade skoj han

Vad dog Carlos Giuliani av?

Enligt någon är de inte nynazister utan gammelfascister
jag vet inte hur de ska ha det men ord tål allt vi kastar på dem
som någon annan brukar säga




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 435 gånger
Publicerad 2016-09-29 12:08



Bookmark and Share


  Nanna X
Heja heja
2016-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Men Guiliani blev dödad av en karabinjär. Är det klarlagt att Guilianis baneman var fascist?
2016-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Nationalsocialismen hämtade mycket av sin inspiration ur fascismen men var och är till skillnad från Mussolinis fascism egentligen inte rasistisk.
Det handlar om två olika men besläktade ideologier.

Schäfer var en bedragare och ett tvåbent svin.
2016-09-29

  S.A.I. Steve Lando
ny, gammel, omgjord, uppfinnen, ja, ös på, stammen står ändå kvar. Hugg ned skiten.
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3