Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inget vi mot dem


Hatet

STOPP
Han är trött på diskussioner som
Aldrig leder någonstans
Öppna bara ögonen
Och inse
Att det här inte är ett krig längre
Det finns inget vi mot dem
Så sluta
Sluta bara
Att slåss
Varför vill du inte
Vilket sorts hat har vuxit i ditt hjärta
Varför måste du såra andra för att lyckas själv
Är du så patetisk

Jag är inget offer
Du är offret




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-29 11:18



Bookmark and Share


  objekt3
"Kriget är slut - gör som MAMMA säger"
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

scarletaro