Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går på händer

och ser på världen upp och ner
Blir smått förvånad
Alla som jag möter på ser plötsligt så glada ut
Som om de alla går och ler
Ler mer och mer
Inser ganska så snabbt att det här kan inte stämma
Måste bara vara något fel
Men tänker samtidigt som jag skrattar lite åt det hela
Det här är faktiskt något som jag skulle kunna leva med
När alla människor ser så glada ut
När de alla ser ut att vara helt till freds
För inte en endaste ond själ så långt ögat kan se…

Går på händer!

Ken Cassel
30/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-30 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel