Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten värd sin vikt i guld

Endast tre procent av jordens vatten är sötvatten
och går att dricka
För av saltvatten torkar man bara ut och får hicka
då det i magen och halsen börjar att sticka
Tar död på en
Och det gäller för både pojke som flicka
Så det är åt det söta vattnet man måste blicka
om man vill överleva
Vatten värd sin vikt i guld…

Ken Cassel
30/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-30 03:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bara någon pratar om vatten, så blir man törstig...:-))
2016-10-02

  objekt3
"water knows no boundaries"

http://ensia.com/features/how-a-new-source-of-water-is-helping-reduce-conflict-in-the-middle-east/

2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel