Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte tid !

Hur kan man säga att man inte har tid !

Tid är väl det som man alltid har

så länge man lever !

Det är bara en fråga om

vad man kan eller vill göra av sin tid ! 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-30 09:11



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ja man kan kanske får tid när man blir gammal om man är någorlunda frisk och inte har kört slut på sig.
2016-09-30

  Öknens Ros VIP
Människan idag är uppbokad på varje ledig stund på dygnet, kanske de får tid när de blir pensionärer. :)
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP