Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken går på lina

Tanken måste alltid riktas framåt,

precis som man måste rikta blicken

när man går på lina,

annars tappar man livsbalansen

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-30 15:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra formulerat!
2016-10-01

  Valter Örn VIP
Ja även om man drabbats av kristallsjukan ;)
2016-09-30

    Sefarge VIP
Klokt!
Även om byrålådan
Är full med minnen!
:)

2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP