Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonsten




Älskling

när jag ser in i

dina glittrande

Ögon.


Då ser jag

min dyrbara

Ögonsten.




Fri vers av Vågparet
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-30 16:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker kärleksdikt.
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet