Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka i svart

Efterlängtad
Men den här gången mycket mera mörk än matt
Tuffare speglande glänsande
Med fetare motorer vid axlarna
Mycket mera power
Mycket mera makt
Och det med bara batteri kraft
Så när den kommer flygandes var natt kan man knappt
hålla sig för skratt
För så tyst och fort går det med den nya och säkra drönaren
23-E HATT
En drönare som tar sig över de stora haven i ett nafs
Så välkomna till DRÖNARE AIRWAYS
Vi tar er vart ni än vill på planeten
Och det utan tjafs…

Tillbaka i svart!

Ken Cassel
30/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-30 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel