Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stillestånd



den sjukliga

förändringen

av vår himlakropp

styrs av två galopperande

springare

konsumism och egoism

allt intresse har styrts

till framfartens

snabbhet

frågan är blott

hur snart kan vi

fördriva vår tid?




Fri vers av Bengt VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-30 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP