Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland glömmer vi bort de vi älskar mest


Henne

Undrar du någonsin hur hon ser ut
Har du glömt redan?
En gång i tiden var hon din stjärna
Ljuset i ditt mörker
Men sedan hittade du en ny stjärna
Att följa
Och du glömde bort att hon fanns
Hitta ditt ljus nu
Gör det rätta

Hitta henne




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-30 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro