Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen Oktober

Nu..

är du här

med din sprudlande

energi och sprakande

otroliga vackra färgpalett.


Välkommen Oktober!!!




Fri vers av Vågparet
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-01 14:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Åh så fint! :) tack!
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet