Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomull och pansar

 

 

Det hade regnat under natten

då hon legat inlindad - avskalad

i verklighetsflykt

*

Hon klädde sig

i bomull och pansar

för att möta

den nya dagen




Fri vers av anneluca
Läst 532 gånger
Publicerad 2006-05-13 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca