Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stjärnregn av kåthet


Jag tänker suga ur det sista
utav sommaren

och allt som du kan ge mig

sa hon med sensuell röst

sedan fuktade hon sina tunna
läppar

slöt munnen runt honom

båda blundade och njöt stilla

hon höll sitt löfte , när ett

stjärnregn av kåthet träffade

hennes gom




Fri vers av Vågparet
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-01 17:14



Bookmark and Share


  LoveQueen
Gillar.. ;)
2016-10-04

    ej medlem längre
Mums då ??
2016-10-04

  Zandor
Tummen upp...
2016-10-01

    Niclasdotter
Brukar ha svårt med erotisk poesi, men denna tycker jag faktiskt om!
2016-10-01

    ej medlem längre
snyggt mycket snyggt!
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet