Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår , sommar ,vinter, höst.


Årstiderna på samma vecka.

På en vecka har det

varit 3 årstider, ja nästan fyra.

25 grader varmt, vårsmältning,snö, fjolårets löv,

dessuton polleninvasion!!!!!!!!!!!!!!!! 




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-05-13 09:33



Bookmark and Share


  vildvin
har även årstiderna drabbats av folkstressen måntro?

hoppas sommaren tar det lite lugnare...

fast egentligen gillar jag tempo - och det är tempo i dina rader!
2006-05-13

  Cris
Så är det i den
komprimerade samhället... hehe
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta