Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek mig

 

Jag ser dig färgad som lera

mot lövverkens orangea och röda frasighet

skårorna dövar mina rosiga kinder

bränner som skåror

lyser

hettar,

 

det är som om du är stammen

 

som rotad i mig

och den som flätar mig ur mitt grepp mot marken

 

jag vinglar och fälls

in i din mjuka varma famn

ditt leende är som en såg

som trär genom mina ådrors sav

 

jag vill bli drucken och omsluten

av dina mungipors dans,

dina läppar

fuktig frukt

som bojnar

ur himlen

 

hitta mig,

mellan pulsslagen

och de förvirrade andetagen

 

i eld,

 

smek mig

smek mig

smek mig

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-02 19:29



Bookmark and Share


  Zandor
Härligt...
2016-10-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
extasiskt skön
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter