Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger dig vågorna

 

Jag vadar ut

i de varma dimmorna

vågorna sluter sig

som ett tyg

runt min midja

i havet dyker jag

efter din kropp,

efter din varma längtan

skummet

som sköljer över mig

som lyfter mina armar

är fullt av dig

 

de blänkande spegelbilderna leder mig till

dina kupade skuldror,

som snäckor i mina

händer,

din hals med smak av salt och solpustar

mot min mun

dina höfter, djupa

trygga

där du håller mig intill dig

i böljorna

och din hud

vaggar fram och åter

mellan mina fingrar

 

dina läppar

som en kopparsol

över mina axlar

när du svingar mig

genom havets druckna strömmar

 

jag ger dig vågorna

och du bär hela stranden

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-02 19:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
WOW WOW WOW! Vilken rörelse, med förförelse och berörelse!
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter