Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När inspirationen tar slut


Kom tillbaka

Har jag förlorat min eld redan
Elden som sprakade som solen
Värmde mitt hjärta
Och skapade orden
Nu är den borta
Tillsammans med min inspiration
Kom tillbaka
Kom tillbaka




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-03 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro