Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnornas ljus

 







Jag ville skriva något
om månen stjärnorna

natthimlens magi

om alla gånger jag gått
där och låtit
de där ljuspunkterna däruppe
bli en evighet att drunkna i


men jag finner inte orden
för att kunna måla upp
stjärnhimlens eufori

fast jag tror det handlar om
att den får mig att känna mig fri





P.G 20161003

 




Fri vers av Peter G VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-03 23:03



Bookmark and Share


    carinamnm
Håller med Karina "Kia". Det är en vacker och rofylld text. En glädjens ödmjukhet över det storslagna i det lilla, men så betydelsefulla.

2016-10-06

  Karina"Kia"
Lugnande fina ord..som dikten ändå förgyller och ger dig den ro,alla behöver...

Du har fångat vikten i texten med dina magiska ord och på lite rim..snyggt och du målar upp det vackra i texten så fint och mjukt!

Ett lugn vilar över denna...Landar fint inom mig!
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP