Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som En Skugga...


Du är
Som en varm skugga
Sen du kom in
I mitt liv

Du följer mig varligt
Utan att tränga dig på
Du är alltid med
Fast du inte alltid syns

Du kan omsluta mig
Utan att lämna
Några andra spår
Än inuti mig

Jag kan känna din närhet
Jag kan se den försvinna
Men alltid
Kommer du tillbaka igen

Du är som en skugga
Som lämnar allt mörkt
Du närmar dig

I kärleksskimrande bländande

Ljus...



TT

(c) 2016




Fri vers av TT
Läst 326 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-10-04 13:48



Bookmark and Share


    KeB
Underbart!
2016-10-04

    Birgersdotter VIP
Väldigt varm och fin.
2016-10-04

  WyS VIP
Vackra skiftningar som lyser i mörkret!
2016-10-04

    ej medlem längre
Känslorna skimrar i den här fina dikten.
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT