Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtsång till syster

om jag bara för en stund
fick känna din varma hand
skulle jag då någonsin frysa igen

likt gallercell fängslade minnen
slukade marken din kropp
och strödde aska på min bild utav dig

och med tidens hänsynslöshet

desto blekare blir du




Övriga genrer av Gin83
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-04 14:45



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Smärtar....
2018-06-11

  Amelda
Som storasyster till fyra småsyskon kan jag säga att denna rörde vid mitt hjärta. Vackert.
2017-01-26

  Solstrale VIP
Fint!!!!!!!
2016-10-06

  annatheresia
Sorgsen & Vacker...känner saknaden
2016-10-04

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert om längtan och saknad!
Det första stycket är en stark och bra inledning på texten.
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83