Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låttext. Låten finns här i nåt slags utkast...http://www.enklare.nu/filer/Johanna.mp3


Vad gör du ikväll

Är ensam kvar på festen
trots alla som är här
går ensam ut i natten
i vårens atmosfär


Vi skulle ses i parken
Vid Olofssons staty
Jag vänta hela natten
Nu börjar dagen gry


Var är du nu


Vad gör du i kväll Johanna
driver runt igen på stan
Vad gör du i kväll Johanna
Var är du och vem är han


Är det du och jag ännu
Johanna var är du


Har vandrat under månen
när jag nyss har nyktrat till
jag har sett stjärnorna blekna
och insett vad jag vill


Och stadens ljud om natten
hörs bättre än på dan
ser hur stadens silluetter
som gömt sig smyger fram




Fri vers av Roger VIP
Läst 907 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-13 12:37



Bookmark and Share


  Lisa
Kommer inte åt musiken... :(
2006-09-18

  leopardia
hörde den här nyss... jäklars vad bra. helt enkelt... yes.
2006-05-30

  solglimt
Underbar text (kan inte lyssna) gillar dessa två verser bäst

"Har vandrat under månen
när jag nyss har nyktrat till
jag har sett stjärnorna blekna
och insett vad jag vill


Och stadens ljud om natten
hörs bättre än på dan
ser hur stadens silluetter
som gömt sig väller fram"

underbart bild och känlo språk här.
2006-05-13

  Sanningsägaren VIP
Ja där kom den ju! Perfekt.. det blev en låttext av den iaf... så härligt att få följa den på resan... som du följde mig på min... jag tror du förstår vad jag menar..
Den är så full av känslor och Dig Roger...
Underbar.
Tack!
2006-05-13

  Smultris
Jag får rysningar när du kommer till refrängen... riktigt bra och din röst är bara så perfekt i detta läge... den kryper in under huden.. Känslofyllt, Roger... Otroligt känslofyllt...
2006-05-13

  Daniel_78 VIP
i texten gillar jag mest de sista två verserna,
refrängen bör betonas, det är den som gör ont.
gillar referenserna till platser i stycke två

som sagt "herregud" känns lite konstigt, men jag skall lyssna in mig.

jag gillar gitarrsoundet också.
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP