Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden inom oss

Jag tror vi alla har en eld inom oss.
En gnista som driver oss framåt.
Som får oss att kämpa.
Kanske är det denna gnista som vi tänder när vi vet att vi måste prestera lite extra?

Elden kan också utspela sig som en värme där i magen, kanske till följd av att någon säger några fina ord till dig.
Eller när du är kär, då brukar elden närvara ofta inne i din mage. Kanske sprider den sig till dina kinder som färgar sig rosenröda för att symbolisera den inre glöd du känner där inombords.

Men elden, gnistan och dess värme kan också minska och nästintill försvinna om vi inte ser till att skapa tillfällen när vi känner att gnistan tänds.
Vi måste ge elden tid och möjlighet att brinna.
Genom att ge kärlek och våga ta emot kärlek.
Fina små gester i vardagen räcker gott och väl för att hålla glöden varm där inom dig. Genom gesterna sprider du denna glöd till andra – vilket är bland det finaste du kan göra är i livet.

Glöm inte att skapa tillfällen där du tänder din gnista inombords.
Detta gör du hela tiden när du följer ditt hjärta och dina drömmar.

Våga känna din eld inom dig, och ge den tillfälligheter och möjligheter att brinna. Låt aldrig din eld försvinna.
Du kommer då vara en strålande och varmhjärtad människa.
Du kommer vara ditt bästa du.




Fri vers av talandeord
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-04 20:13



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Het..ge glöd åt elden!
2016-10-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinnan inom dig glöder hela dig
2016-10-09

  Zandor
man måste alltid mata elden...
2016-10-06

    ej medlem längre
Du har lyckats fånga kärnan i kärleken. Ju mer vi ger desto mer genererar vi.
En livs levande solcell. :)
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

talandeord
talandeord