Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är bara rader.

Han väcker något i mig,
drar i det,
tar fram det.

Jag vill släcka det,
dra mig undan
tränga undan känslorna.

Någonting inom mig glöder,
hoppas,
längtar.

Jag vill ha honom,
i drömmen,
i verkligheten.

Vi är bara rader,
befinner oss i meningar,
vi två är inte verkliga,
vi är bara på låtsas.





Fri vers (Fri form) av talandeord
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-26 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

talandeord
talandeord