Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min pappa

Jag önskar jag slapp möta,
hans berusade blick.
Jag önskade jag slapp höra,
hans sluddrande ord.
Jag önskar jag slapp känna,
hans stank av alkohol.
Jag önskar jag slapp uppleva,
den otrygga stämningen.

Jag önskar jag hade en pappa som var helt och hållet i verkligheten,
och inte hoppade mellan berusningens alla återvändsgränder.
Jag önskar jag hade en pappa som fanns där för mig på riktigt,
och inte bara ibland när han hade en bättre period.
Jag önskar jag hade en pappa jag kunde skapa nya lyckliga minnen med,
istället för att krampaktigt hålla fast i de få stunderna av lycka som finns kvar i dåtiden.




Fri vers (Fri form) av talandeord
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-29 23:01



Bookmark and Share


  Koppartråd
Jag önskar också att du hade en bättre pappa. Tack för att du delar med dig.
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

talandeord
talandeord