Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens magi

Sommaren fångar mig år efter år,
jag låter den fånga mitt hjärta,
jag låter den beröra min själ,
gång på gång

Tiden går långsammare nu,
för jag låter den,
för jag lever lite extra

Varje gång värmen och ljuset hälsar på,
så smeker den mig,
likt en mor smeker sin hand mot sitt barns kind

Dess magi omfamnar mig,
likt en varm famn hos kär vän som man inte sett på länge

Längtan att fånga dagens första strålar,
blandas med
viljan att gå i sanden hand i hand under månens sken och stjärnornas sällskap

Sommaren får mig att uppskatta livet lite mer,
älskar mer vilkorslöst
låta mina fötter möta skogens stigar allt oftare
- och det känns precis lika magiskt som det alltid gjort.




Fri vers av talandeord
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-07 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

talandeord
talandeord