Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bära

Han sa att jag inte ska bära,
inte bära pappas misstag,
inte bära mammas sorg

Han sa att jag inte kan kriga för deras skull,
utan att själv gå sönder

Han sa att jag inte ska vara ensam inuti med någon annan,
så som de är ensamma med varandra

Han sa att det är bättre jag är ensam med mig själv,
för att läkas,
förstå,
och inse

att jag inte är som dem,
att jag har mer insikt,
styrka,
livserfarenhet

att leva mitt liv för
min skull




Fri vers (Fri form) av talandeord
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-08 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

talandeord
talandeord