Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - L2

Han låg där på sin uppblåsbara madrass,
på sidan av hade han daim i stora lass,
när godiset tog slut,
tog han sin elbil och körde ut,
på stereon ljudade Kevin Mahoganys jazz.




Bunden vers (Limerick) av Hurdler Kenning
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-04 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning