Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min mening, lustiga associationer till den moderna fysikens språk.


Aj, var är tanten?

nu står hon visst
still
på min ena testikel
som om den vore

en helt vanlig partikel

jag önskade hon surfade
vidare på den kosmologiska
konstantens bräckliga våg

och och eller eller
förstod att det är vanliga tåg
som gäller




Fri vers av Bengt VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2016-10-05 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP