Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Små lugna stunder

Det finns en stillhet
vid solnedgången.
Vid tid för Vesper
och aftonsången.
När vinden mojnar
och till kvällsro går.
Det är som tiden
då stilla står.

Det känns nästan
som ett under,
att man kan finna
små lugna stunder,
som skänker själen
ro och frid,
i vår bullrande
orostid.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 565 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2016-10-05 09:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint diktat om vår vardag och ett positivt tänk som skänker lycka. TACK Ingvar.
2017-06-10

    ej medlem längre
Vackert och rofullt! Väl värt Utvald text!
2017-06-09

  Mangal VIP
Stillsamt vackert!
2017-06-09

  ResenärGenomLivet VIP
Är så tacksam för dessa små lugna stunder...fint diktat...
2016-10-09

  ULJO
Så fint
2016-10-05

    KeB
Vill ha mera! Så vackert skrivet!
/ K
2016-10-05

  Zandor
men det behövs...
2016-10-05

  Solstrale VIP
Ja så fint skaldat!
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl