Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lovade

Du presenterade dig en studentkväll i augusti
På torsdagen kysste du mig i ditt kök

När den första snön kom släppte jag in dig i mitt liv
Lät dig bli en del av mig

Jag berättade om min rädsla för att bli sårad
Du sade att du förstod
Du lovade

På vår första resa tillsammans sade du att du älskade mig, att det bara var jag
Jag trodde jag hittat rätt

Året gick
Jag vaknade upp bredvid dig varje morgon

Innan sommaren nått all sin grönska, så krossade du mig
Jag gick itu

Jag levde inte
Jag bara var
Allting gjorde ont

Så jag stängde av,
men jag kände ändå

Du bröt löftet
Du bröt mig
Jag var bara en av flera

Du blev påkommen
Så du skrek
Du kastade mina kläder på golvet

Du bad mig gå
Innan jag ens hann förstå
vad som hände





du sa inte ens förlåt.




Fri vers (Fri form) av talandeord
Läst 933 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-05 19:32



Bookmark and Share


  Bearded Bear
Smärta!
2017-01-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
fy fan, vilket svekfullt svin.

Du är så mycket värd mera och bättre.
2016-11-05

  Karina"Kia"
Denna dikt smärtar ..gör ont..att kunna dölja sina brister,vara så förljugen fylld av lögn,då bar han skygglapparna på utan att säga det minsta ursäkta i förlåt!

Bra förmedlans dikt som känns innerligt hårt!
2016-10-12

    ej medlem längre
"Så stängde jag av,
men kände ändå"
Din text, dina ord visar sådan smärta och sorg, en sorg som bara sann kärlek kan ge.Men de två raderna visar allt så mycket av dig och din sorg.

Bra skrivet med sådan härlig uppriktighet
Tack och kram

2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

talandeord
talandeord