Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag...


En dag ska vi gå
Längs en strand
Vid vattnet
När solen går upp
Längs nyvaken himmel

En dag ska vi sitta
På ett berg
Ovan molnen
Se ner i grön dal
Och tala
Om kärleken
Och livet

En dag ska vi vakna
I varandras armar
Och minnas morgnar
Som inte
Var så vackra
Som den här

En dag ska vi veta
Att det vi trott på
Det vi hoppats
Det vi önskat
Kunde bli uppfyllt
Och sant

En dag ska vi säga
Att vi ville samma
Att längtansfulla tankar
Och fåglarna
Fört oss samman
Att ödet
Vänskap
Och vår tanke
Till slut
Bar frukt

En dag
Min älskade
Ska vi gå
Längs stranden

Hand i hand…



TT

© 2016




Fri vers av TT
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-06 08:04



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Underbart och hoppfullt, vackra bilder
2016-10-12

  Elisabeth H
Så innerligt fin.
2016-10-06

  WyS VIP
Innerligt varm!
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT