Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det inre

ibland

är det inre
överdraget av grå hinnor

borta
den dallrande glädje
som fått sinnet
att virvla

då är det dags

ta ett rejält tag
i själen
få den
vidöppen
för goda människors blickar

få den
stillsamt lyssna
till kloka människors ord






Fri vers av Margareta Wersäll
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-06 10:42



Bookmark and Share


    jaybird
"ta ett rejält tag
i själen
få den
vidöppen
för goda människors blickar"

Visst. Man kan tvinga hjärnan att bli gladare genom att räta på ryggen och lyfta blicken.
Fast du uppmanar till detsamma på ett mycket vackrare sätt.
2016-10-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Så klokt du skriver och resonerar i din insiktsfulla dikt!
2016-10-06

  ULJO
Så insiktsfullt skrivet
2016-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Klok och bra text att bära med sig när livet känns tungt och svårt!
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll