Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktens marionetter

Man kan se dem som små marionetter

manövrerade i små osynlig trådar

i Livets evinnerliga marionetteater

De manövreras av sina bossar, sina partiledare

eller bolagsägare

Bland typiska marionetter klan man urskilja politiker, förvaltare och lägre beslutsfattande tjänstemän

Dessa personer utstrålar en viss pondus av makt

men i själva verket är de så rädda att de skall väcka misshag hos sin chefer

att de lätt spelar över i kontakt med allmänheten

Det är alltför lätt att bli ersatt av en kragknapp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-06 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP