Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadställe

Blåeldsdrömmarna
smälter tjälen inifrån.
Vårens vadställe.




Bunden vers (Haiku) av Niklas Eriksson
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-06 20:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vår och höst i vatten lika strakt bitande om benen ... Snyggt ordat! Skickligt!
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson