Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok

Vinden retar
de uppslagna
dagboksbladen,
knutna vid
tid och rum
som uddens
guldgröna spets
vid havet.




Fri vers (Fri form) av Niklas Eriksson
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-01 14:11



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Vackra, välskrivna rader.
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson