Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskeskröna

Efter att ha
   vittjat näten
      rensat fångsten

står vågen
   på noll igen,
      sandsten och storm,

de stillsamma
   dagarna
      blir fler och fler.




Fri vers (Fri form) av Niklas Eriksson
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-22 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson