Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovsång till tornseglaren

Stilla krusa vinden vattnets spegel,
med glimrande färg av solvarmt tegel.
Dimmorna skingras, upp mot himlens höjd,
där klättra solen; rund, varm och nöjd.

Plötsligt klyva du rymdens blå arkad,
du Transvaals idoga bumerang,
med din skenbart våldsamma ballad
hälsas juninattens vackra klang!




Bunden vers av Niklas Eriksson
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-03 23:03



Bookmark and Share


  LindaBirgitta
Vacker text, inger sommarfrid.
2023-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Min lovsång går till Honom som skapat tornseglaren.
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson