Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några valda verser

Jag slår upp boken
och läser några valda verser,
förlänger odödligheten
med min livslängd.




Fri vers (Fri form) av Niklas Eriksson
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-05 22:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men vem kan med alla sina bekymmer lägga en enda aln till sin livslängd...?
Frågan är retorisk. Som du vet.
2017-06-10

  DavidM VIP
Magnifika rader. Bokmärker.
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson