Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om veckan

Ansvarets filter omsluter mig
som den svala midnattsvinden
omsluter vinbärsbuskarna,
de gröna, som ännu saknar bär.




Fri vers (Fri form) av Niklas Eriksson
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-24 21:10



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Skickligt formulerad dikt.
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson