Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritik

Jag söker skydd
   i blodlönnens
      väldiga skugga,

dit kallsmidda moln
   och drömda drömmars
      kritik aldrig når.




Fri vers (Fri form) av Niklas Eriksson
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-15 12:52



Bookmark and Share


  DavidM VIP
En känsla av lugn, en stunds stillhet. Fint komponerat.
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson