Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tam ta tam

Asfalten rör sig,
Gatornas
löparband
rullar på.
Löparskornas
sula slits.

Fötterna trampar
jordklotet rullar på
med väg, hus och träd.

Hjärtat dunkar

Under löparens
fötter vägen,
svart sliten
löparband,
kantad med träd
asfalt och hus.

Hjärtat dunkar,

Tam ta tam
Tam ta tam
Ta Tam ta tam
Ta Tam ta tam

Löparband
Asfalt träd
Jordklotet
Rullar på

Vi trampar på

i slitna spår




Fri vers av Ildikó Asztalos Morell
Läst 333 gånger
Publicerad 2016-10-07 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ildikó Asztalos Morell
Ildikó Asztalos Morell